Galerija
English

Radnja za sve vrste završnih radova

Facebook LinkedIn

Gipsarski radovi
Grand sala AS Lazic
Spušteni plafoni,pregrade,gipsane lajsne,

Spušteni plafoni su jedna od vrsta dekoracije unutrašnjeg prostora.Pored svoje estetske strane ima takodje i praktičnu primenu.
Kako za skrivanje instalacija(cevi ,el.kablova...),raznih grubih nedovršenih površina,takodje omogucava postavljanje izolacionih materijala.
Gips kao prirodan materijal ima veoma važnu ulogu u kontrolisanju vlage u prostoru.Višak vlage upija u sebe a kada vazduh postaje suv on ispušta vlagu.
Velika važnost prilikom izrade spuštenih plafona mora se obratiti na izbor materijala.
U našoj firmi koristimo samo materijale renomiranih proizvođača koji ispunjavaju sve uslove bezbednosti.Rigips,Knauf,Lafarge i od domaćih Intraster.
Što znači da ne koristimo noname proizvođače čiji je kvalitet neproveren i uglavnom ne odgovara ni jednom aspektu bezbednosti i protivpožarnosti.
Pored spustenih plafona izvodimo i sve vrste pregradnih zidova.Takodje uvodimo praksu viseslojnih pregrada(po dva sloja gipsanih tabli sa svake strane) kao minimum izvodjenja radova.
Sto u praksi znaci da dobijate mnogo stabilniji zid,kao i da poboljšava njegova akusticna(prenos buke između prostorija) i noseća(kačenje kuhinjskih elemenata..) svojstva.